Analiza facuta de Adriana mi-a luminat drumul...calea mea. Mi-a adus constientizari si confirmari extraordinare. In trecut am mai experimentat analiza numerologica...dar nivelul si modul in care a facut-o Adriana este absolut MAGIC. Cred din tot sufletul ca menirea Adrianei este sa ghideze sufletele care vin pentru indrumare cu empatie, dragoste si intelegere profunda a legilor Universului.

Ioana MARGINEAN

Am fost super inspirata sa accesez la inceput de an aceasta sedinta de consiliere! Pana acum am avut ocazia de 3 sau 4 ori sa mi se faca o interpretare a matricei psiho-energo-informationale de catre numerologi foarte cunoscuti din tara. Insa niciodata nu am primit informatii atat de complexe si exacte, legate inclusiv de karma de neam, vieti anterioare, misiunea personala, etc... Va recomand cu toata caldura o astfel de sesiune, pentru a gasi raspunsuri la diverse situatii cu care va confruntati in aceasta existenta, sau de a va amplifica acele daruri cu care ati venit in aceasta lume. Multumesc Adriana!

Diana Luciana

Adriana, draga mea, iti Multumesc din suflet pentru analiza numerologica. In sfarsit am gasit raspunsuri ce cautam de ani si ani de zile. De astazi pot in sfarsit sa las trecutul in trecut si sa ma concentrez pe scopul meu, pe darurile mele, sa le implementez si sa devin o profesionista in materia mea. Te recomand cu mare drag. Multumesc din suflet inca o data, om inzestrat!

Valentina

Un om minunat, un suflet nobil si un profesionist adevarat. Recomand cu toata inima si increderea. O implicare si un devotament mai mare pentru ceea ce face, intalnesti mai rar in zilele noastre. Multumesc, Adriana.

Ioana Irina

5. Wow, ce experienta sa-mi ascult numerologia facuta de tine, Adriana! M-am recunoscut in fiecare cuvant! Inca este un mister pentru mine cum stii atat de multe despre mine doar din simpla data a nasterii. Esti foarte talentata in ale numerelor 😊 Ma bucur enorm ca te-am intalnit- asa virtual – si iti multumesc pentru tot!

Dariana GROZA

Geniala Adriana! Ghidata de intuitie dar si de obisnuita mea curiozitate, m-am adresat Adrianei pentru o analiza numerologica. Interpretarea a fost uimitor de exacta, m-am regasit 99% ceea ce, nu e chiar probabil sa se intample de cele mai multe ori. Recomand cu mare drag si incredere!

Ramona BUDA

Analiza facuta de Adriana mi-a dat incredere sa imi urmez visele si mi-a schimbat viata in bine pe toate planurile. Multumesc!

Catalina BALAN

Adriana m-a ajutat sa ma cunosc si sa ma inteleg mai bine. Analiza personala facuta pe baza datei de nastere este fascinanta, afli atatea lucruri despre tine, unele stiute, altele nestiute, dar care acum au o explicatie in spate. Pe mine m-a ajutat sa economisesc timp, energie si bani in a cauta raspunsuri in cartile de dezvoltare personala. Pe langa ca iti intelegi trecutul mai bine, afli si ce calitati sau talente ai, si cum le poti folosi pe viitor pentru a fi pe calea ta. E uimitor... o recomand din suflet pe Adriana, face minuni si consider ca numerologia ar trebui sa fie o materie studiata in scolo.

Monica NGR